نوشته شده توسط : ادمین

دکتر متخصص صرع ⭐️بهترین دکتر متخصص صرع در تهران

بسیاری از افراد به اشتباه تصور می کنند که تشنج و صرع یکی هستند. اما بهتر است بدانید به هیچ وجه اینگونه نیست و صرع نوعی بیماری مربوط به سیستم عصبی مرکزی می باشد. این بیماری به گونه ای است که اغلب اوقات باعث ایجاد تشنج های مکرر در بیمار می شود.

خوشبختانه امروزه بسیاری از افراد می توانند این بیماری را کنترل کنند و از پیشرفت آن جلوگیری کنند. چون علم پزشکی در این زمینه بسیار پیشرفت کرده است و افراد زیادی بر روی این بیماری و نحو درمان و کنترل آن تحقیق کرده اند.

اما متخصص صرع کیست؟ متخصص صرع فردی است که در رشته پزشکی تحصیل کرده است و تخصص خود را در زمینه مغز و اعصاب ادامه داده است و به طور تخصصی بر روی این بیماری مطالعات زیادی انجام داده و در کلینیک مغز و اعصاب در تهران مشغول درمان این بیماری می باشد.

بهترین فوق تخصص صرع در تهران

بهترین فوق تخصص صرع در تهران

تهران پرجمعیت ترین شهر ایران است و همیشه افراد بسیار زیادی برای درمان به آن مراجعه می کنند. تعداد زیادی از افراد به دنبال پیدا کردن بهترین فوق تخصص صرع در تهران هستند. اگر شما نیز جز این افراد هستید بهتر است بدانید فوق تخصص های صرع زیادی در تهران آن مشغول به کار هستند. که توانایی بالایی در درمان اینگونه از بیماران دارند. معمولا پزشکان صرعی که در تهران مشغول به کار هستند توانسته اند مدارک خود را از بهترین و معتبر ترین دانشگاه های دنیا و با بالاترین معدل دریافت کرده اند. به همین خاطر برای درمان می توان به خوبی به آنها اطمینان کرد.

هنگام مشاهده کدام علائم باید حتما به پزشک متخصص صرع مراجعه کنیم؟

بهترین فوق تخصص صرع در تهران

همانگونه که میدانید تشخیص زود هنگام بیماری صرع می تواند. کمک بسیار زیادی به درمان آن بکند. چون این بیماری اگر دیر تشخیص داده شود. امکان درمان آن کاهش می یابد. بنابراین در صورت مشاهده علائم بیان شده در زیر حتما به یک متخصص صرع مراجعه کنید.

گیجی موقت

بهتر است بدانید هر نوع تشنجی صرع نیست و نیاز نیست. برای درمان آنها به متخصص صرع مراجعه کنید. بلکه برای درمان انها باید به متخصص تشنج و یا مغز و اعصاب مراجعه کنید. اما معمولا یکی از مهم ترین علائم بیماری صرع گیجی موقت بیمار بعد از تشنج می باشد. گاهی اوقات افرادی که دچار تشنج شده اند بعد از آن به صورت موقت دچار گیجی می شوند. این گونه از افراد باید سریعا به متخصص صرع مراجعه کنند. چون یکی از مهم ترین نشانه های بیماری صرع گیجی موقت می باشد.

صحبت کردن بریده بریده و موقت

صرع نوعی بیماری عصبی می باشد و بیشتر اوقات بر روی تکلم افراد نیز تاثیر می گذارد. افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند بعد از حمله مغزی ممکن است. نتوانند به خوبی صحبت کنند و تکلم آنها بریده بریده باشد. درصورت مشاهده چنین علائمی باید افراد به صورت اورژانسی به متخصص صرع مراجعه کنند. چون تکلم نادرست اگر همراه با تشنج باشد به احتمال زیاد یکی از علائم بیماری صرع می باشد و باید افراد آن را جدی بگیرند.

حرکت غیر قابل کنترل دست یا پا

به احتمال زیاد تاکنون فردی در نزدیکی شما دچار تشنج شده است و یا در فیلم ها چنین افرادی را دیده باشید. افرادی که هنگام تشنج حرکت دست و پاهای آنها غیر قابل کنترل می شود به احتمال زیاد به بیماری صرع دچار شده اند و حتما باید خیلی زود به متخصص صرع مراجعه کنند. چون تشخیص زود هنگام این بیماری می تواند تا حد زیادی در روند بهبودی تاثیر بگذارد.

از دست دادن هوشیاری

یکی از اصلی ترین نشانه های بیماری صرع بی هوشی افراد بعد از تشنج می باشد. به هیچ وجه چنین موردی را اگر مشاهده کردید ساده از کنار آن عبور نکنید. چون وجود این نشانه می تواند به عنوان یک هشدار برای بیماری صرع باشد.

بروز علائم روانی

افرادی که به بیماری صرع دچار می شوند. شاید تا مدت های زیادی خودشان متوجه نشوند. اما گاهی در این افراد علائم روانی مشاهده می شود که به هیچ وجه خودشان نیز بر روی این رفتار ها کنترل ندارند. بنابراین اگر دچار تشنج شدید و بعد از آن چنین مواردی را مشاهده کردید حتما به متخصص صرع مراجعه کنید.

حملات پشت سرهم

اگر تشنج افراد به خاطر موردی به غیر از صرع باشد. تنها یک بار اتفاق می افتد. اما هنگامی که افراد به بیماری صرع مبتلا می شوند .ممکن است چند حمله را پشت سر هم تجربه کنند. همان گونه که در بالا نیز اشاره کردیم مشخصه اصلی این بیماری حملات پشت سر هم می باشد. بنابراین اگر دچارحملات پشت سر هم شدید خیلی سریع به یک متخصص صرع مراجعه کنید. چون به احتمال زیاد به بیماری صرع مبتلا شدید.

بهترین دکتر صرع برای درمان این بیماری چه اقداماتی را انجام می دهد؟

تنها دکتری که می توان او را بهترین دکتر صرع دانست پزشکی است که بتواند به طور کامل علائم شما را بشناسد و آنها را بررسی کند تا تشخیص دهد مشکل شما چیست. بعد از انجام این کار باید با توجه به شرایط شما روشی را برای درمان انتخاب کند. که کمترین عوارض را داشته باشد و بتواند در کمترین زمان ممکن شما را درمان کند.

برای تشخیص بیماری صرع معمولا اول یک پزشک ماهر تاریخچه ای از تمام بیماری هایتان را بررسی می کند. بعد از انجام این کار تست های مختلفی را برای تشخیص بیماری صرع توسط پزشک تجویز می شوند. که ما در اینجا بعضی از آنها را برای شما بیان کرده ایم.

معاینه عصبی:

این معاینه شامل آزمایش رفتار، توانایی های حرکتی، عملکردهای ذهنی و سایر عملکردها برای تشخیص بیماری و تعیین نوع صرع است.

آزمایشات خون:

آزمایشات نمونه خون می توانند نشانه های عفونت، شرایط ژنتیکی یا شرایط پزشکی را که ممکن است با تشنج مرتبط باشند را نشان دهند.

آزمایش ژن:

آزمایش ژن می تواند اطلاعات زیادی در مورد بیماری صرع و نحوه درمان آن در برخی از افراد مبتلا به صرع در اختیار پزشک قرار دهد. آزمایش ژن اغلب برای کودکان انجام می شود، اما ممکن است برای برخی از بزرگسالان مبتلا به صرع نیز مفید باشد.

الکتروانسفالوگرام:

یکی از آزمایشاتی می باشد که حتما برای تشخیص بیماری صرع توسط پزشکان تجویز می شود.در این آزمایش، الکترودها با یک چسب نرم یا هدگیر به پوست سر متصل می شوند. الکترودها فعالیت الکتریکی مغز را ثبت می کنند.

ثبت تشنج:

در مورد صرع، تغییر در الگوی طبیعی امواج مغزی یک مورد شایع است حتی اگر در آن زمان  بیمار تشنج نکرده باشد. پزشک در این گونه از مواقع بیمار را از طریق ویدئو در طول اسکن EEG برای تشخیص و ثبت هر گونه تشنجی که ممکن است داشته باشد تحت نظر می گیرد. این روش را می توان در حالت بیداری یا خواب انجام داد. ثبت تشنج می تواند به تعیین نوع صرع بیمار کمک کند.

توموگرافی کامپیوتری (CT) اسکن:

سی تی اسکن نوعی آزمایش می باشد که می تواند تصاویر زیادی را از سطح مغز در اختیار پزشک قرار دهد. این آزمایش می تواند تومورها، خونریزی و کیست هایی را که ممکن است باعث تشنج و بیماری صرع شوند را نشان دهد.

تصویربرداری رزونانس مغناطیسی:

MRI از یک میدان مغناطیسی قوی و امواج رادیویی برای گرفتن تصویر دقیق از مغز استفاده می کند. مانند سی تی اسکن، ام آر آی آناتومی مغز را برای تشخیص علل احتمالی تشنج بررسی می کند، اما ام آر آی تصویر دقیق تری از مغز را نسبت به سی تی نشان می دهد و از این طریق زودتر میتوان بیماری صرع را تشخیص داد.

تصویربرداری رزونانس مغناطیسی عملکردی:

تصویر برداری رزونانس مغناطیسی عملکردی تغییرات جریان خون را در حین کار کردن بخش های خاصی از مغز اندازه گیری می کند. این معاینه ممکن است قبل از جراحی برای تعیین محل دقیق مراکز عملکرد حیاتی مانند گفتار و حرکت مورد استفاده قرار گیرد. تا جراح از آسیب رساندن به این نواحی در حین جراحی جلوگیری کند.

توموگرافی گسیل پوزیترون:

در طول این آزمایش، پزشک مقدار کمی از ماده رادیواکتیو با دوز پایین را به داخل سیاهرگ تزریق می کند. تا به نشان دادن فعالیت متابولیک مغز و تشخیص هر گونه تغییر در آن کمک کند، زیرا در بعضی از مناطقی از مغز که متابولیسم پایین است ممکن است بتوان بیماری صرع را تشخیص داد.

توموگرافیی کامپیوتری تک فوتونی:

این آزمایش عمدتاً در صورتی استفاده می شود که MRI و EEG مشخص نکنند. که تشنج ها در کجای مغز شروع می شوند. در طی CT تک فوتونی، مقدار کمی از ماده رادیواکتیو با دوز پایین به ورید تزریق می شود. تا یک نقشه سه بعدی دقیق از فعالیت جریان خون در مغز در طول تشنج به دست آید.

تست های عصب روانشناسی:

از این آزمون ها برای ارزیابی مهارت های تفکر، حافظه و گفتار استفاده می شود. نتایج آن به تعیین اینکه کدام مناطق مغز تحت تاثیر صرع قرار گرفته اند کمک می کند.

مجتمع پزشکی جلفا یکی از بهترین مرکز درمان صرع در میرداماد می باشد.





:: برچسب‌ها: دکتر متخصص صرع ,
:: بازدید از این مطلب : 259
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 مهر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: